Άσκηση Εθνοφυλάκων του ΤΕΘ Σιδηροκάστρου – Commandos.gr

0
61

Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, συνοδευόμενος από τον Διοικητή του Γ΄ ΣΣ/NRDC-GR «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Κούτρα, παρακολούθησε Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ), για εξάλειψη εχθρικής απειλής και αντίστασης  η οποία περιελάμβανε χρήση πραγματικών πυρών, από Εθνοφύλακες του Τάγματος Εθνοφυλακής (ΤΕΘ) Σιδηροκάστρου, σε πεδίο ασκήσεων και βολής του 10ου Συντάγματος Πεζικού (10 ΣΠ «Χ ΜΠ»).

Μετά το πέρας της εκπαιδευτικής δραστηριότητας ο Αρχηγός συνεχάρη το προσωπικό για το υψηλό ηθικό  καθώς και για την άριστη εκτέλεση της ασκήσεως και την ευρηματικότητα της χρήσης των μέσων, εξήρε την συμβολή τους, την εθελοντική προσφορά και συμμετοχή των εθνοφυλάκων  ενώ έδωσε κατευθύνσεις στο προσωπικό.

Σχετικά άρθρα

10 ΣΠΖMB290GDNRDC-GRΑμυντικά νέαΑσκήσεις ΣτρατούΓ’ ΣΣΕθνοφύλακεςΜακεδονίαΣτρατός ΞηράςΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της “Commandos.grς” και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Το άρθρο το βρήκαμε στην σελίδα proelasi.org