Αλλαγή κινητήρα Leopard 2A4 στο πεδίο – Commandos.gr

0
48

Με την ευκαιρία της άσκησης ΤΑΜΣ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ 2019 η εκπομπή “Με Αρετή και Τόλμη” βρέθηκε κοντά στους μαυροσκούφηδες του Δ’ Σώματος Στρατού στον Έβρο και κατέγραψε τις διαδικασίες αλλαγής κινητήρα άρματος Leopard 2A4 στο πεδίο.

Η περισυλλογή βαρέος τεχνικού υλικού με τα τεθωρακισμένα οχήματα περισυλλογής Leopard 2 Buffel αποτελεί μια από τις σχετικά άγνωστες στο κοινό διαδικασίες που αφορούν την δράση των τεθωρακισμένων Σχηματισμών του Ελληνικού Στρατού.

Σχετικά άρθρα

12 ΕΜΑ31 Μ/Κ ΤΑΞ ΚάμιαLeopard 2Leopard 2 BuffelLeopard 2A4XII Μ/Κ ΜΠ “Εβρου”Αμυντικά νέαΆρματα μάχηςΑσκήσεις ΣτρατούΔ’ ΣΣΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣΘράκηΣτρατός ΞηράςΤεθωρακισμένα (ΤΘ)
ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της “Commandos.grς” και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Το άρθρο το βρήκαμε στην σελίδα proelasi.org