Ανέβηκαν τα φύλλα μισθοδοσίας σε Στρατό Ξηράς και Πολεμική Αεροπορία

0
101

Ένοπλες Δυνάμεις

«Φρακαρισμένες» κυριολεκτικά είναι οι ιστοσελίδες τόσο του Στρατού Ξηράς όσο και της Πολεμικής Αεροπορίας καθώς ανέβηκαν τα φύλλα μισθοδοσίας όπου φαίνονται τα αναδρομικά.

 

 

Τόσο η ιστοσελίδα της Πολεμικής Αεροπορίας όσο και του Στρατού Ξηράς κυριολεκτικά έχουν «φρακάρει» καθώς το προσωπικό και τα στελέχη τους μπαίνουν μαζικά προκειμένου να δουν τα ποσά με την εξόφληση των αναδρομικών που δικαιούνται.

Με τον τρόπο αυτό επιτέλους παίρνει τέλος η αγωνία των στελεχών καθώς πλέον είναι θέμα ώρας να μάθει ο καθένας πόσα ακριβώς είναι τα αναδρομικά που θα λάβει στις 13 Δεκεμβρίου.

Το ενδιαφέρον των στελεχών είναι τόσο μεγάλο ώστε η ώρα αναμονής προκειμένου να ανοίξουν οι εφαρμογές της μισθοδοσίας χρειάζονται αρκετή ώρα ωστόσο όσο περνά η μέρα τα πράγματα αναμένεται να βελτιωθούν.

Να υπενθυμίσουμε ότι τα φύλλα μισθοδοσίας του Πολεμικού Ναυτικού έχουν ανέβει από την περασμένη Παρασκευή, ενώ της Πολεμικής Αεροπορίας από χθες το βράδυ. Σήμερα το πρωί, νωρίς νωρίς, ανέβηκαν τα φύλλα μισθοδοσίας του Στρατού Ξηράς.

Μετά τις «Κασσάνδρες» – πολύ προσφιλής έκφραση τελευταία αφού όλοι γίνονται μάντεις κακών – που ήθελαν τα αναδρομικά να καταβληθούν μετά τον καινούργιο χρόνο μέχρι και τις 27 Ιανουαρίου, τελικά ο γρίφος λύθηκε και τα πράγματα πήραν το δρόμο τους.

Το Armynow.net  όλο αυτό το διάστημα προσπάθησε με μετρημένα άρθρα και μόνο σοβαρή πληροφόρηση να ενημερώσει τους αναγνώστες του, χωρίς να σκορπά ούτε τον πανικό, ούτε να δίνει φρούδες ελπίδες.

 

Source link