Βάση για κάρτες από κάλυκες

0
38

Μία ακόμα ιδέα την οποία είδαμε πρόσφατα για ανακύκλωση των άδειων καλύκων με ένα πιο καλλιτεχνικό τρόπο, είναι η κατασκευή μίας βάσης για κάρτες για το γραφείο σας. Το θεωρούμε ένα όμορφο αντικείμενο που συνάμα δηλώνει ξεκάθαρα την αγάπη του/της κατόχου του για τα πυροβόλα όπλα. Ασφαλώς, το πως θα το κατασκευάζετε περιορίζεται μόνο από τη φαντασία σας. Ας δούμε μερικά παραδείγματα.

Πηγή: Etsy.com/shop/IrresistibleWorks

Σκεφτείτε το, αντί να έχετε ένα άσχημο πλαστικό κουτί όπως συνηθίζεται, έχετε κάτι που είναι εμφανισιακά πιο όμορφο και έχει σίγουρα περισσότερο χαρακτήρα. Η παραπάνω επιλογή χρησιμοποιούσε κάλυκες τυφεκίου, αλλά μπορείτε να κάνετε το ίδιο και με κάλυκες μικρότερου διαμετρήματος όπως βλέπετε παρακάτω.

Πηγή: Etsy.com/shop/IrresistibleWorks

Μία άλλη έξυπνη ιδέα για αυτή τη κατασκευή, είναι στη πίσω όψη να γράψουμε κάτι που θεωρούμε κατάλληλο για τη περίσταση ώστε να μη φαίνεται απλά μία στοίβα από κάλυκες. Για παράδειγμα, τα στοιχεία μας όπως ονοματεπώνυμο και τίτλο. Βλέπετε παρακάτω ένα παράδειγμα με μία φράση του Αμερικανού Στρατηγού Τζωρτζ Σμιθ Πάττον.

Πηγή: Etsy.com/shop/IrresistibleWorks

Ελπίζουμε αυτό το άρθρο μας να σας έδωσε μερικές ακόμα ιδέες για μία πολύ απλή αλλά και έξυπνη κατασκευή με άδειους κάλυκες από πυροβόλα όπλα οποιουδήποτε διαμετρήματος.

Source link