ΓΕΣ: Απονεμήθηκαν οι Μεταπτυχιακοί Τίτλοι από τη ΣΣΕ και το Πολυτεχνείο Κρήτης

0
70

Απονομή Μεταπτυχιακών Τίτλων από ΣΣΕ και Πολυτεχνείο Κρήτης

Οι 19 Μεταπτυχιακοί Τίτλοι από τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων και το Πολυτεχνείο Κρήτης απονεμήθηκαν στους οποίους συμπεριλαμβάνονται 6 Αξιωματικοί του Στρατού Ξηράς

 

 

Η τελετή απονομής των μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών της δεύτερης σειράς αποφοίτων, στο πλαίσιο διατμηματικών μεταπτυχιακών προγραμμάτων της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων και της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοικήσεως του Πολυτεχνείου Κρήτης πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2018.

Τα Μεταπτυχιακά προγράμματα διοργανώθηκαν από κοινού από τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων και το Πολυτεχνείο Κρήτης. Απονεμήθηκαν συνολικά δεκαεννέα μεταπτυχιακοί τίτλοι στα αντικείμενα «Σχεδίαση και επεξεργασία συστημάτων» καθώς και στην «Εφαρμοσμένη επιχειρησιακή έρευνα και ανάλυση». Η διεξαγωγή των μαθημάτων πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων ενώ μεταξύ αυτών που παρακολούθησαν τα προγράμματα συμπεριλαμβάνονται 6 Αξιωματικοί του Στρατού Ξηράς.

Όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση του ΓΕΣ: Τα αναφερόμενα προγράμματα μεταπτυχιακής εξειδίκευσης αποτελούν την συνισταμένη των προσπαθειών που γίνονται αναφορικά με την εξέλιξη της ερευνητικής δραστηριότητας και βρίσκονται σε πλήρη συσχέτιση με τομείς της στρατιωτικής επιστήμης και τεχνολογίας ενώ διασυνδέονται άμεσα με τις ανάγκες των Ενόπλων Δυνάμεων.

Στην τελετή παρέστησαν και επέδωσαν τους τίτλους, ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού – Διοικητής Δόγματος και Εκπαίδευσης Αντιστράτηγος Αντώνιος Νομικός, ο Διοικητής της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων Ταξίαρχος Δημήτριος Χούπης, οι Κοσμήτορες της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων κ. Νικόλαος Δάρας και της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης κ. Νικόλαος Τσουρβελούδης, ο Διευθυντής του
προγράμματος μεταπτυχιακών Σχεδίασης και Επεξεργασίας Συστημάτων, καθηγητής κ. Νικόλαος Ματσατσίνης, στρατιωτικό προσωπικό του Γενικού Επιτελείου Στρατού και της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων καθώς και συγγενείς και φίλοι των μεταπτυχιακών σπουδαστών.

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού τους εύχεται υγεία και επιτυχία στην εκτέλεση των καθηκόντων τους.

Απονομή Μεταπτυχιακών Τίτλων από ΣΣΕ και Πολυτεχνείο Κρήτης

Απονομή Μεταπτυχιακών Τίτλων από ΣΣΕ και Πολυτεχνείο Κρήτης

Απονομή Μεταπτυχιακών Τίτλων από ΣΣΕ και Πολυτεχνείο Κρήτης

Source link