ΓΕΣ – Μεταθέσεις: Ολοκληρώθηκαν και υπογράφονται από τον ΥΕΘΑ

0
61

ΒΟΛΕΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣ

Στο γραφείο του υπουργού Εθνικής Άμυνας βρίσκονται οι μεταθέσεις του Στρατού Ξηράς, καθώς ολοκληρώθηκαν και έχουν φύγει πλέον από το ΓΕΣ.

 

Τέλος στην αγωνία των στελεχών του Στρατού Ξηράς αναμένεται να δοθεί τις επόμενες ημέρες, καθώς ολοκληρώθηκαν χωρίς καθυστερήσεις φέτος οι μεταθέσεις. Συγκεκριμένα το ΓΕΣ φέτος τελείωσε στις 15 Μαΐου, ενώ από χθες ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και ο ΑΝΥΕΘΑ υπογράφουν μεταθέσεις, ενώ όποιος φάκελος επιστρέφει από το υπουργείο θα κοινοποιείται άμεσα.

Το θέμα των μεταθέσεων που απασχολεί κάθε χρόνο τα στελέχη είναι πάρα πολύ σοβαρό, καθώς αφορά πολλές χιλιάδες κόσμου, αφού μαζί με τα στελέχη είναι και οι οικογένειές τους που πολλές φορές τους ακολουθούν. Οπότε με την έγκαιρη ανακοίνωση των μεταθέσεων, οι οικογένειες των στρατιωτικών μπορούν να κάνουν έγκαιρα τον προγραμματισμό τους (σχολεία, μετακομίσεις, κ.α.).

Όσον αφορά τα όσα ακούγονται για τον τρόπο που γίνονται οι μεταθέσεις, τόσο η κοινοποίηση των μορίων αλλά και η δυνατότητα προσφυγής που δίνεται στα στελέχη βοηθούν ώστε να υπάρχουν όσο το δυνατόν λιγότερες δυσαρέσκειες.

Να υπενθυμίσουμε ότι παρά το γεγονός ότι οι μεταθέσεις έγιναν γνωστές τη Μεγάλη Πέμπτη, ωστόσο δόθηκε το περιθώριο των πέντε εργάσιμων ημερών, κάτι που σημαίνει ότι μαζί με τις αργίες του Πάσχα και του Αγίου Γεωργίου οι μέρες προκειμένου να κάνει κάποιος προσφυγή έγιναν δέκα.

Source link