ΓΕΣ: Παροχή ίντερνετ παντού – Γιατί η επικοινωνία δεν είναι πολυτέλεια

0
79

Μία ακόμα καινοτομία έχει να παρουσιάσει το ΓΕΣ, μέσα στο Έτος μέριμνας προσωπικού. Ο Στρατός Ξηράς εγκατέστησε internet, σε όλα τα φυλάκιά του.

N

«Η συνεχής επικοινωνία με το περιβάλλον μας δεν είναι πολυτέλεια. Είναι μία καθημερινή ανάγκη. Κατανοώντας την ανάγκη αυτή, ο Στρατός Ξηράς, εγκατέστησε εντός του 2018 internet σε όλα τα φυλάκια, έτσι ώστε όλοι όσοι υπηρετούν σε αυτά, να μπορούν να συνεχίζουν να καλύπτουν τις επικοινωνιακές τους ανάγκες.

Με αφορμή λοιπόν την κατάταξη των νεοσύλλεκτων οπλιτών της 2018 ΣΤ’ ΕΣΣΟ δημιουργήθηκε μία όμορφη ιστορία μεταξύ δύο νέων, μάλλον πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα, έτσι ώστε οι νέοι μας να μην ανησυχούν για την τοποθέτησή τους. Όπου και να κατατάσσονται και να υπηρετούν, οι νέοι μας να μην ανησυχούν, θα εκπαιδευτούν, θα κουραστούν, αλλά τελικά καλά θα περάσουν! Γιατί τίποτα δε μας προσφέρεται δωρεάν. Πόσο μάλλον η ελευθερία μας!!»

Τα παραπάνω λόγια ανήκουν στον Εκπρόσωπο Τύπου του ΓΕΣ, Συνταγματάρχη Μιχάλη Ψαρομιχαλάκη, που είναι – όπως ήταν φυσικό -, πολύ περήφανος για αυτή την πολύ καινοτόμα πρωτοβουλία του Επιτελείου.

Το υπέροχο βίντεο είναι υπό τη συνοδεία της μουσικής του ελληνικού συγκροτήματος C:Real.

Source link