Διαγωνισμός Μηχανοκίνητων Ομάδων Πεζικού, στην Σάμο – Commandos.gr

0
52

Την Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε διαγωνιστική διαδικασία Μηχανοκίνητων Μονάδων Πεζικού στην Περιοχή Ευθύνης της 79 ΑΔΤΕ, παρουσία του Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγου Γεώργιου Καμπά. Τον Αρχηγό συνόδευαν ο Διοικητής της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ «ΑΙΓΕΑΣ»), Αντιστράτηγος Γεώργιος Δημητρόπουλος και ο Διοικητής της 79 Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (79 ΑΔΤΕ «ΜΥΚΑΛΗ») Ταξίαρχος Δημήτριος Βακεντής.

Οι Ομάδες, αξιολογήθηκαν και βαθμολογήθηκαν σε μία σειρά επιχειρησιακών αντικειμένων και δοκιμασιών, που αντιστοιχούν σε όλες τις πιθανές απειλές ενός σύγχρονου πεδίου μάχης, επιδεικνύοντας το πάθος και το υψηλό επαγγελματικό επίπεδο. Το συγκεκριμένο είδος διαγωνισμού, αποσκοπεί στην αναβάθμιση της εκπαίδευσης του προσωπικού, καθώς και την ευγενή άμιλλα μεταξύ των Ομάδων.

Ο Αρχηγός βράβευσε την ομάδα που κατάφερε να επιτύχει την υψηλότερη βαθμολογία και όσους διακρίθηκαν. Συνεχάρη όλους τους διαγωνιζομένους για το άριστο επίπεδό τους, το ηθικό καθώς και για όλη την προσπάθεια που κατέβαλαν για να ανταπεξέλθουν σε μια επίπονη και απαιτητική δοκιμασία.

Σχετικά άρθρα

239 Μ/Κ ΤΕ298 Μ/Κ ΤΕ79 ΑΔΤΕBMP-1M-113Αμυντικά νέαΑΣΔΕΝΠεζικό (ΠΖ)Στρατιωτικοί ΑγώνεςΣτρατός ΞηράςΤΟΜΠ


One Response  1. Γ.M.

    Αυτή την παρανόηση και η σύγχυση για τα καθήκοντα μεταξύ σκοπευτή ακριβείας/ακροβολιστή/ελεύθερου σκοπευτή κάποια στιγμή θα πρέπει να την επιλύσουν οι φωστήρες της ΔΠΖ… Τώρα τελευταία όλο και συχνότερα βλέπουμε σκοπευτές ακριβείας της Ομάδας Μάχης να φορούν «ghillie suit».
    «Ghillie suit» = στατικότητα και, κατ’ επέκταση, καθήκοντα που παραπέμπουν σε ελεύθερο σκοπευτή με ειδικό όπλο και εκπαίδευση. Άρα δεν έχει καμιά δουλειά στην Ομάδα Μάχης.

    Απάντηση

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της “Commandos.grς” και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Το άρθρο το βρήκαμε στην σελίδα proelasi.org