Διατροφή: Μπάρα Gatorade Whey Protein

0
897

Πριν από λίγο καιρό βρήκαμε αυτή τη μπάρα πρωτεΐνης σε ένα κατάστημα. Δε την είχαμε ξαναδεί οπότε είπαμε να τη δοκιμάσουμε και να μοιραστούμε τη γνώμη μας μαζί σας σε αυτό το άρθρο μας. Η αμερικανική εταιρία Gatorade δε χρειάζεται συστάσεις, οπότε πάμε κατευθείαν στο προϊόν που ονομάζεται «Whey Protein Bar» (Μπάρα Πρωτεΐνης Ορού Γάλακτος).

Πηγή: Amazon.com

Η γεύση που εμείς δοκιμάσαμε ήταν η «Peanut Butter Chocolate» (Σοκολάτα φυστικοβούτυρο) και σύμφωνα με τη συσκευασία περιλαμβάνει 20 γραμμάρια πρωτεΐνης. Το βάρος της μπάρας είναι 80 γραμμάρια, κατασκευάζεται στο Καναδά, και αποτελείται από 360 θερμίδες. Βλέπετε το πίνακα διατροφικής αξίας της συγκεκριμένης μπάρας παρακάτω.

Λιπαρά 13 γραμμάρια
Κορεσμένα λιπαρά 9 γραμμάρια
Νάτριο 340 mg
Υδατάνθρακες 40 γραμμάρια
Σάκχαρα 25 γραμμάρια
Πρωτεΐνη 20 γραμμάρια

Πηγή: Προσωπικό αρχείο

Το κόστος της είναι περίπου $1.5 αλλά όπως μπορείτε να διαβάσετε και μόνοι σας, από τα 40 γραμμάρια υδατανθράκων τα 25 είναι σάκχαρα. Κάτι που της δίνει μία ωραία γλυκιά γεύση αλλά σίγουρα δε τη κατηγοριοποιεί και στη πιο υγιεινή επιλογή από τέτοιες μπάρες πρωτεΐνης. Γευστικά, όπως μπορείτε εύκολα να καταλάβετε, είναι γλυκιά με αίσθηση καραμελωμένων δημητριακών στο κέντρο της. Βλέπετε καλύτερα πως είναι στην επόμενη φωτογραφία.

Πηγή: Προσωπικό αρχείο

Οπότε, η μπάρα Whey Protein της Gatorade παρότι μας έκανε εντύπωση αρχικά δε τη θεωρούμε τη πιο υγιεινή επιλογή καθαρά λόγω της υψηλής περιεκτικότητας της σε σάκχαρα. Γευστικά είναι καλή αλλά πιστεύουμε το αγοραστικό κοινό από αυτές τις μπάρες δε στοχεύει στη γεύση, αλλά στη ποιότητα.

Source link