Ελαστική λαβή TUFF1 A-TACS | Αμυντικά και Στρατιωτικά Θέματα

0
53

Στο παρελθόν είχαμε δει μία πατέντα για ελαστικές λαβές από σαμπρέλες ποδηλάτου στο άρθρο μας «Πατέντα Μάχης: Λάστιχα αλεξιπτώτου». Στο παρόν άρθρο θα δούμε μία έτοιμη λύση της αγοράς για το ίδιο ακριβώς παρελκόμενο από την Αμερικανική εταιρία TUFF1.

Πηγή: Προσωπικό αρχείο

Αυτό το παρελκόμενο όπλων ονομάζεται λαβή A-TACS (Advanced Tactical Concealment System, Προηγμένο τακτικό σύστημα απόκρυψης), κατασκευάζεται στις ΗΠΑ, έχει κόστος γύρω στα $20, βγαίνει σε πολλά διαφορετικά σχέδια και αποχρώσεις, και τέλος, ταιριάζει σε κάθε πιστολοειδή λαβή όπλου. Εδώ θα δούμε την έκδοση σε απόχρωση παραλλαγής δάσους.

Πηγή: Προσωπικό αρχείο

Όπως αντιλαμβάνεστε, ο στόχος αυτής της λαβής είναι να παρέχει μία αυξημένα αντιολισθητική επιφάνεια για πιο γερό κράτημα. Η τοποθέτηση της είναι αρκετά απλή και γρήγορη, απαιτώντας ελάχιστα δευτερόλεπτα. Γυρνάμε ανάποδα την ελαστική λαβή, και έπειτα τη ξετυλίγουμε επάνω στη λαβή του όπλου μας.

Πηγή: Προσωπικό αρχείο

Σαφώς και η ελαστική λαβή αυτή παρέχει μία πιο «κολλώδη» αντιολισθητική επιφάνεια, και ιδιαίτερα εάν χρησιμοποιείτε γάντια. Ωστόσο, τέτοιου είδους λύσεις τις θεωρούμε μία λάθος προσέγγιση σε ένα βαθύτερο πρόβλημα. Εάν δε κρατάτε σταθερά ένα όπλο από τη πιστολοειδή λαβή του, ακόμα και εάν αυτό ήταν βουτηγμένο σε λάδι, τότε το πρόβλημα δεν είναι στο όπλο αλλά στη τεχνική λαβής που χρησιμοποιείτε. Άρα προτού βιαστείτε να αγοράσετε κάτι τέτοιο, θα σας προτείναμε να παρακολουθήσετε κάποια σοβαρή εκπαίδευση και θα δείτε ότι τέτοια αξεσουάρ είναι πρακτικά άχρηστα.

Source link