“Ελληνική” Belh@rra με 3 Sylver A50 και 3 Sylver A70, 24 ASTER 15/30 + 16 SCAL Naval;

0
36

Μοιραστείτε το άρθρο

 

Όσο κι αν ακούγεται “εντυπωσιακό”, είδαμε στο site της πολύ γνωστής έκθεσης Euronaval, μια φρεγάτας [email protected] (FDI) σε “beast mode” με 3 εκτοξευτές Α50 και άλλους 2 εκτοξευτές Α70! Σύνολο δηλαδή 40 κελιά, και διαμόρφωση που μπορεί να είναι είτε 24 ASTER 15/30 και 16 SCALP NAVAL, είτε 32 ASTER 15/30 και 8 SCALP NAVAL είτε 40 ASTER 15/30!

H Naval Group, βασική συμμετέχουσα εταιρεία στην ετήσια έκθεση, θεωρούμε πως δεν θα “επέτρεπε” να ανεβεί μια “αβάσιμη” έκδοση της [email protected] σε ένα τόσο σημαντικό site (που στην τελική, είναι και ο βασικός χρηματοδότης). Δεν αποκλείεται αυτό που βλέπουμε να είναι η τελική διαμόρφωση της “ελληνικής” FDI, ένα πλοίο με δυνατότητες κατά πολύ ανώτερες αυτών των γαλλικών FDI. Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε για 3 Χ Α50 και 1 Χ Α70.

Οι ελληνικές [email protected] θα έχουν 24 Aster και 8 MdCN, στην ατζέντα είναι παρεμβολείς και εκτοξευτές αντιμέτρων

Θυμίζουμε, πως δεν ήταν λίγες οι φορές, που οι “διεθνείς” εκδόσεις των γαλλικών πλοίων ήταν πολύ ανώτερες των εκδόσεων που έβαζε σε υπηρεσία το Γαλλικό Ναυτικό. Επίσης, λογικό είναι η Naval Group  να προωθεί την “ελληνική” έκδοση διεθνώς, καθώς ένα πλοίο της, που θα φορά την ελληνική σημαία θα ήταν η καλύτερη διαφήμιση. Λίγη υπομονή, πιστεύουμε πως σύντομα θα έχουμε νέα για τις εξελίξεις στις ελληνικές [email protected]

Ευχαριστούμε, για το heads up, τον αναγνώστη μας και πολύ καλό φίλο της ιστοσελίδας μας Fingolfin, που το παρατήρησε!

Μοιραστείτε το άρθρο

Το βρήκαμε στο ptisidiastima.com