Επιχειρησιακή εκπαίδευση Ειδικών Δυνάμεων στον Ασκό-Προφήτη – Προέλαση

0
37

Η εκπομπή «Με αρετή και τόλμη» κατέγραψε την εντυπωσιακή επιχειρησιακή εκπαίδευση Ειδικών Δυνάμεων στον Ασκό-Προφήτη, κοντά στο Κέντρο Εκπαίδευσης της Ρεντίνας.

Καταδρομείς, Αλεξιπτωτιστές και το υπόλοιπο μάχιμο προσωπικό του Στρατού Ξηράς συνεργάστηκαν άψογα εκτελώντας με απόλυτη επιτυχία το σενάριο της άσκησης.

Εχθρικές δυνάμεις έχουν καταλάβει πάτρια εδάφη, η αποστολή για την αποκατάσταση της Εθνικής κυριαρχίας ανατίθεται στις Ειδικές Δυνάμεις.

Σχετικά άρθρα

1η ΤΑΞ ΚΔ – ΑΛ Ελ Αλαμέιν1η ΤΑΞΑΣ2η ΜΑΛ32 ΙΜΑ71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία Πεζικού (71 ΑΜ ΤΑΞ)CH-47 ChinookLeopard 1Leopard 1 A5UH-1 HueyUH-1HΑεροπορία Στρατού (ΑΣ)Άρματα μάχηςΔ’ ΜΚΔΕλικόπτεραΙ ΜΠΜακεδονίαΌλμοςΌλμος 81 χιλ. Ε44-Ε1Στρατός ΞηράςΤεθωρακισμένα (ΤΘ)
ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της “Προέλασης” και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Source link