Η ανάπτυξη των S-500 θα ολοκληρωθεί το 2021, λένε οι Ρώσοι

0
15

Η Ρωσία φιλοδοξεί να ολοκληρώσει τη διαδικασία ανάπτυξης του προηγμένου αντιαεροπορικού / αντιβαλλιστικού συστήματος S-500 το 2021, σύμφωνα με το Krasnaya-Zvezda.

Μετά από αυτή, το σύστημα θα μπει σε παραγωγή. Τα πρώτα S-500 αναμένεται να αναπτυχθούν στην ευρύτερη περιοχή της Μόσχας, ενισχύοντας το επίπεδο προστασίας της ρωσικής πρωτεύουσας απέναντι σε εχθρικά αεροσκάφη και πυραύλους.

Όπως ανέφερε ο Ρώσος αναπληρωτής πρωθυπουργός Yuri Borison στη διεθνή έκθεση οπλικών συστημάτων Army 2020, το S-500 συμμετείχε ήδη σε κρατικές μήνες, ενώ ήταν σε εξέλιξη η προμήθεια υλικών για την παραγωγή του. Προηγουμένως, ο Ρώσος αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Alexei Krivoruchko δήλωσε τον Φεβρουάριο πως οι δοκιμές είχαν αρχίσει το 2019.

Η Ρωσία δοκίμασε το S-500;

Το S-500 αναπτύσσεται από την Almaz-Antey και υποστηρίζεται πως μπορεί να αντιμετωπίσει πολεμικά αεροπλάνα και ελικόπτερα, όπλα μακρού πλήγματος και βαλλιστικούς πυραύλους, μη επανδρωμένα κατασκοπευτικά αεροσκάφη και πολυηχητικά όπλα, ακόμη και δορυφόρους, σε μέγιστη απόσταση 600km και σε υψόμετρο μεγαλύτερο των 100km.

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στο ptisidiastima.com εκφράζουν απαραίτητα τους συντάκτες τους κι όχι υποχρεωτικά την ιστοσελίδα. Ο ιστότοπος δεν λογοκρίνει τις γνώμες των συντακτών της και των άρθρων τους. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση των άρθρων μας χωρίς γραπτή έγκριση, αλλιώς το ptisidiastima.com θα λάβει όλα τα απαραίτητα νομικά μέτρα. Τα σχόλια των άρθρων που ακολουθούν, δεν εκφράζουν την ιστοσελίδα, παρά μόνο αυτούς τους ίδιους τους σχολιαστές. Η αρχισυνταξία έχει το δικαίωμα να λογοκρίνει σχόλιο ή να απαγορεύσει την δημοσίευσή του.

Το βρήκαμε στο ptisidiastima.com