Η Κολομβία δεν μπορεί να αντικαταστήσει τα μαχητικά Kfir εν μέσω COVID-19

0
20

Μοιραστείτε το άρθρο

Η Κολομβία δεν είναι σε θέση να αντικαταστήσει τα μαχητικά Kfir με νεότερα αεροσκάφη όσο ο COVID-19 πλήττει την οικονομία της.

Η Κολομβιανή Αεροπορία διατηρεί σε υπηρεσία 21 Kfir, αρκετά από τα οποία έχουν δεχτεί εργασίες εκσυγχρονισμού και έχουν αποκτήσει προηγμένους αισθητήρες και όπλα. Πιθανότεροι αντικαταστάτες των Kfir θεωρούνται το αμερικανικό F-16, το τετραεθνικό Eurofighter και το σουηδικό Gripen.

Σύμφωνα με το «Shephard», η κολομβιανή εταιρεία CIAC ολοκλήρωσε τον εκσυγχρονισμό 14 Tucano τον προηγούμενο μήνα, ένα πρόγραμμα που προσφέρει στα αεροσκάφη επιπλέον 15-20 έτη επιχειρησιακής χρήσης. Η Κολομβιανή Αεροπορία επενδύει αρκετά στην εκπαίδευση και παρέλαβε το 2019 60 ελικόπτερα TH-67 Creek από τις ΗΠΑ, στα οποία εκπαιδεύονται χειριστές άλλων χωρών εκτός των Κολομβιανών.

Μέχρι τα μέσα Ιουλίου, τα κολομβιανά εναέρια μέσα είχαν συμπληρώσει 2.353 ώρες πτήσης σε αποστολές γύρω από τον COVID-19.

Η νέα «Πτήση» ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2020

Μοιραστείτε το άρθρο

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στο ptisidiastima.com εκφράζουν απαραίτητα τους συντάκτες τους κι όχι υποχρεωτικά την ιστοσελίδα. Ο ιστότοπος δεν λογοκρίνει τις γνώμες των συντακτών της και των άρθρων τους. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση των άρθρων μας χωρίς γραπτή έγκριση, αλλιώς το ptisidiastima.com θα λάβει όλα τα απαραίτητα νομικά μέτρα. Τα σχόλια των άρθρων που ακολουθούν, δεν εκφράζουν την ιστοσελίδα, παρά μόνο αυτούς τους ίδιους τους σχολιαστές. Η αρχισυνταξία έχει το δικαίωμα να λογοκρίνει σχόλιο ή να απαγορεύσει την δημοσίευσή του.

Το βρήκαμε στο ptisidiastima.com