Η Λιβύη θα παραλάβει ελικόπτερα από την Airbus

0
13

Το υπουργείο Εσωτερικών της λιβυκής κυβέρνησης στην Τρίπολη έχει ανακοινώσει ότι θα παραλάβει σύντομα 10 ελικόπτερα από την Airbus.

Σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών, Fathi Bashagha, τα ελικόπτερα θα ενισχύσουν τις ικανότητες του υπουργείου και θα αξιοποιηθούν στον αγώνα καταπολέμησης του οργανωμένου εγκλήματος, του εμπορίου ανθρώπων και της τρομοκρατίας, σε αποστολές έρευνας και διάσωσης και στην επιτήρηση των ακτών και συνόρων της Λιβύης.

Όπως σημειώνει το «The Libya Observer», η ανακοίνωση έρχεται μετά από την επίσκεψη του Bashagha στο Παρίσι, όπου συνάντησε τους Γάλλους υπουργούς Εσωτερικών, Εξωτερικών και Άμυνας, με κύριο θέμα συζήτησης τη βελτίωση της συνεργασίας της Λιβύης και της Γαλλίας στον τομέα ασφάλειας. Επιπλέον, ο Bashagha υπέγραψε συμφωνία με ιδιωτική γαλλική εταιρεία, που ειδικεύεται στη βιομετρική αναγνώριση και την ασφάλεια, εν όψει των εκλογών στη Λιβύη.

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στο ptisidiastima.com εκφράζουν απαραίτητα τους συντάκτες τους κι όχι υποχρεωτικά την ιστοσελίδα. Ο ιστότοπος δεν λογοκρίνει τις γνώμες των συντακτών της και των άρθρων τους. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση των άρθρων μας χωρίς γραπτή έγκριση, αλλιώς το ptisidiastima.com θα λάβει όλα τα απαραίτητα νομικά μέτρα. Τα σχόλια των άρθρων που ακολουθούν, δεν εκφράζουν την ιστοσελίδα, παρά μόνο αυτούς τους ίδιους τους σχολιαστές. Η αρχισυνταξία έχει το δικαίωμα να λογοκρίνει σχόλιο ή να απαγορεύσει την δημοσίευσή του.

Το βρήκαμε στο ptisidiastima.com