Η Ρωσία θα προσθέσει πέντε νέες Επιλαρχίες στις Αερομεταφερόμενες Δυνάμεις της

0
39
Η Ρωσία σχεδιάζει να προσθέσει πέντε νέες Επιλαρχίες Αρμάτων Μάχης στις Αερομεταφερόμενες Δυνάμεις της (VDV), επιπρόσθετα στις δύο Επιλαρχίες που έχει ήδη δημιουργήσει, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της επιτροπής άμυνας της Κρατικής Δούμας, Βλαντιμίρ Σαμάνοφ, στο ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο TASS την 2α Αυγούστου.

Οι αερομεταφερόμενες Μεραρχίες 76η Πσκοφ και 7η Νοβορωσίσκ παρέλαβαν, σε δοκιμαστική βάση το 2018, Επιλαρχίες Αρμάτων εξοπλισμένες με κύρια άρματα μάχης T-72B3, και τώρα οι μονάδες θα δημιουργηθούν στις υπόλοιπες Μεραρχίες των VDV.

Οι VDV πραγματοποιούν μια σημαντική αναδιοργάνωση με την δημιουργία νέων μονάδων συμπεριλαμβανομένων της Ταξιαρχίας Ειδικών Δυνάμεων, Ταξιαρχίας Διοίκησης και Ελέγχου που θα αποτελείται απο μονάδες Ειδικών Δυνάμεων και ενα Σύνταγμα Διαβιβάσεων, ανέφερε ο Σαμάνοφ

Το T-72B3 είναι η αναβαθμισμένη εκδοσή του σοβιετικής εποχής άρματος T-72 εξοπλισμένο με σύγχρονη θωράκιση, θερμικά σκοπευτικά και πιο ισχυρό κινητήρα.

Samuel Cranny-Evans

Απόδοση/Μετάφραση απο το Janes.com για την Προέλαση.

Σχετικά άρθρα

T-72Άρματα μάχηςροήΡωσία-РоссияΤεθωρακισμένα (ΤΘ)

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της “Προέλασης” και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Source link