Η Elbit Systems θα βοηθήσει την Ουκρανία να εκσυγχρονίσει μαχητικά

0
21

Μοιραστείτε το άρθρο

Η ισραηλινή εταιρεία Elbit Systems, που εξειδικεύεται στους εκσυγχρονισμούς πολεμικών αεροπλάνων και ελικοπτέρων, μπορεί να βοηθήσει την Ουκρανία να βελτιώσει μαχητικά MiG-29.

Σύμφωνα με το «Defense Express», το υπουργείο Άμυνας της Ουκρανίας θέλει να εκσυγχρονίσει σε συνεργασία με τους Ισραηλινούς συνολικά 11 MiG-29, και το πιθανό πρόγραμμα αναμένεται να προσφέρει στα μαχητικά υπέρτερες ικανότητες σε σύγκριση με το εγχώριο πρόγραμμα MiG-29MU2. Η πιθανή συμφωνία θα κοστίσει περίπου $440 εκατ. και θα περιλαμβάνει εκτεταμένο εκσυγχρονισμό των αεροσκαφών.

Η Ουκρανία χρειάζεται 108 νέα μαχητικά (στα χαρτιά)

Νωρίτερα φέτος έγιναν γνωστά σχέδια της ουκρανικής κυβέρνησης, σύμφωνα με τα οποία η Ουκρανική Αεροπορία στοχεύει να προμηθευτεί μέχρι 108 καινούργια μαχητικά μέχρι το 2032, κάτι που με τις υφιστάμενες συνθήκες μοιάζει εξωπραγματικό. Έτσι, ο εκσυγχρονισμός διαθέσιμων αεροσκαφών, σαν τα MiG-29, καθίσταται επιτακτικός…

Η νέα «Πτήση» ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2020

Μοιραστείτε το άρθρο

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στο ptisidiastima.com εκφράζουν απαραίτητα τους συντάκτες τους κι όχι υποχρεωτικά την ιστοσελίδα. Ο ιστότοπος δεν λογοκρίνει τις γνώμες των συντακτών της και των άρθρων τους. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση των άρθρων μας χωρίς γραπτή έγκριση, αλλιώς το ptisidiastima.com θα λάβει όλα τα απαραίτητα νομικά μέτρα. Τα σχόλια των άρθρων που ακολουθούν, δεν εκφράζουν την ιστοσελίδα, παρά μόνο αυτούς τους ίδιους τους σχολιαστές. Η αρχισυνταξία έχει το δικαίωμα να λογοκρίνει σχόλιο ή να απαγορεύσει την δημοσίευσή του.

Το βρήκαμε στο ptisidiastima.com