Θα δώσει το “παρών” τo νέο ρωσικό άρμα T-90M ‘Protyv’ στην έκθεση ‘Army 2020’ ;

0
31

Μοιραστείτε το άρθρο

Το αναβαθμισμένο άρμα μάχης T-90M Proryv μπορεί να παρουσιάσει η βιομηχανία Ural Vagon Zavod (UVZ) στην έκθεση Army 2020, σύμφωνα με το πρακτορείο TASS που μεταδίδει δηλώσεις του διευθυντή της εταιρίας.

Η έκθεση είναι μια καλή ευκαιρία για να κάνει το αναβαθμισμένο άρμα την επίσημη παρουσία του στο κοινό μια και φέτος συμπίπτουν οι επέτειοι των 100 ετών από την ίδρυση της βιομηχανίας αρμάτων μάχης και των 75 ετών από την νίκη στον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο (τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο κατά τους Ρώσους).

Η νέα έκδοση του ρωσικού άρματος μάχης Τ-90MS

Το άρμα μάχης βασίζεται στο Τ-90 αλλά με πολλές σχεδιαστικές παρεμβάσεις και βελτιώσεις στα ηλεκτρονικά και μηχανολογικά του συστήματα. Ο πύργος είναι νέας σχεδίασης και ο κινητήρας έχει αντικατασταθεί από νέο μεγαλύτερης ισχύος. Το όχημα διαθέτει πολλαπλές διόπτρες παρατήρησης και σκόπευσης δίνοντας στο πλήρωμα την ικανότητα να βλέπει το πεδίο γύρω του με κάθε καιρό και κάθε κατάσταση. Το άρμα είναι πλήρως ψηφιοποιημένο επιτρέποντάς του τη διασύνδεση με άλλα οχήματα ανταλλάσσοντας πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο. H θωράκισή του τέλος περιέχει στοιχεία που έχουν ενσωματωθεί στο πρόγραμμα Τ-14 Armata.


H Ural Vagon Zavod ανακοίνωσε πως έχει ξεκινήσει τις παραδόσεις των πρώτων T-90M στον ρωσικό στρατό από τον Φεβρουάριο σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Η Ρωσία ολοκληρώνει τις δοκιμές του άρματος T-90M Proryv-3

Πηγή

Μοιραστείτε το άρθρο

Προηγούμενο άρθροΆσκηση «ΓΡΙΠΟΣ» – Το ΠΝ εξασκείται στη ναρκοθηρία (Εικόνες & Βίντεο)
Επόμενο άρθρο«Μείνετε σπίτι!»
Stathis Vasileiou

Το βρήκαμε στο ptisidiastima.com