Κι άλλη «αποστολή μηνύματος» στην Αν. Μεσόγειο: Το Ισραήλ βύθισε πλοίο σε άσκηση με νέο πύραυλο

0
32

Μοιραστείτε το άρθρο

Σύμφωνα με βίντεο που ανέβηκε στην επίσημη σελίδα του ισραηλινού υπουργείου Άμυνας στο Facebook, το ισραηλινό Ναυτικό βύθισε ένα πλοίο στόχο κατά την διάρκεια άσκησης με πραγματικά πυρά με την χρήση αντιπλοϊκού πύραυλου.

Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι ότι τα πλάνα από τον πύραυλο είναι εξαιρετικά «σπαρτιάτικα», με αποτέλεσμα να μην είναι εφικτό να διακριθούν οι απαραίτητες λεπτομέρειες που θα τον ταυτοποιούσαν. Ούτε η περιγραφή του βίντεο βοηθάει, αφού αναφέρεται απλώς ότι πρόκειται για έναν «νέο πύραυλο»

Κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για κάποια βελτιωμένη έκδοση του εγχώριου Gabriel, που εξοπλίζει ήδη τα πλοία του Ναυτικού της χώρας.

Δημόσια παρουσίαση του νέου αντιπλοϊκού πύραυλου Gabriel V για παράκτια μάχη

Μοιραστείτε το άρθρο

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στο ptisidiastima.com εκφράζουν απαραίτητα τους συντάκτες τους κι όχι υποχρεωτικά την ιστοσελίδα. Ο ιστότοπος δεν λογοκρίνει τις γνώμες των συντακτών της και των άρθρων τους. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση των άρθρων μας χωρίς γραπτή έγκριση, αλλιώς το ptisidiastima.com θα λάβει όλα τα απαραίτητα νομικά μέτρα. Τα σχόλια των άρθρων που ακολουθούν, δεν εκφράζουν την ιστοσελίδα, παρά μόνο αυτούς τους ίδιους τους σχολιαστές. Η αρχισυνταξία έχει το δικαίωμα να λογοκρίνει σχόλιο ή να απαγορεύσει την δημοσίευσή του.

Το βρήκαμε στο ptisidiastima.com