Κοινή άσκηση Έρευνας-Διάσωσης Κύπρου – Ελλάδας – Commandos.gr

0
76

Την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019, η φρεγάτα ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΦΩΚΑΣ συμμετείχε στην κοινή άσκηση Έρευνας – Διάσωσης, με την ονομασία «ΣΑΛΑΜΙΣ – 05/19», η οποία πραγματοποιήθηκε στη θαλάσσια περιοχή της Κύπρου, εντός της περιοχής ευθύνης Έρευνας και Διάσωσης της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Από Κυπριακής πλευράς συμμετείχε ένα ελικόπτερο της Μονάδας Αεροπορικών Επιχειρήσεων της Αστυνομίας. Το συντονισμό και τον επιχειρησιακό έλεγχο των μέσων που έλαβαν μέρος στην άσκηση είχε το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΚΣΕΔ) Λάρνακας, σε συνεργασία με το ΓΕΝ.

Η εν λόγω άσκηση αποτελεί την 5η προγραμματισμένη δραστηριότητα, εντός του 2019, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο μιας μακρόχρονης συνεργασίας σε θέματα Ε-Δ, μεταξύ των δυνάμεων της ΚΔ και αεροναυτικών δυνάμεων της Ελλάδας που δραστηριοποιούνται στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

Σχετικά άρθρα

  • Κοινή άσκηση έρευνας – διάσωσης Κύπρου – Ελλάδας, «ΣΑΛΑΜΙΣ – 03/19»Κοινή άσκηση έρευνας – διάσωσης Κύπρου – Ελλάδας, «ΣΑΛΑΜΙΣ – 03/19»
  • Άσκηση Έρευνας-Διάσωσης Ελλάδας-Κύπρου «ΣΑΛΑΜΙΣ – 01/19»Άσκηση Έρευνας-Διάσωσης Ελλάδας-Κύπρου «ΣΑΛΑΜΙΣ – 01/19»
  • Άσκηση έρευνας- διάσωσης Ελλάδας- Κύπρου «ΣΑΛΑΜΙΣ – 03/18» (φωτ)Άσκηση έρευνας- διάσωσης Ελλάδας- Κύπρου «ΣΑΛΑΜΙΣ – 03/18» (φωτ)
  • Κύπρος: Η φρεγάτα Λήμνος συμμετείχε στην κοινή άσκηση έρευνας-διάσωσης SAREX «ΣΑΛΑΜΙΣ – 01/18» (φωτ)Κύπρος: Η φρεγάτα Λήμνος συμμετείχε στην κοινή άσκηση έρευνας-διάσωσης SAREX «ΣΑΛΑΜΙΣ – 01/18» (φωτ)
  • Άσκηση έρευνας – διάσωσης Ελλάδας – Κύπρου με την ονομασία «ΣΑΛΑΜΙΣ – 06/17» (φωτ)Άσκηση έρευνας – διάσωσης Ελλάδας – Κύπρου με την ονομασία «ΣΑΛΑΜΙΣ – 06/17» (φωτ)
  • Κοινή άσκηση Κύπρου-Ελλάδας SAREX “ΣΑΛΑΜΙΣ – 05/17” (φωτ)Κοινή άσκηση Κύπρου-Ελλάδας SAREX “ΣΑΛΑΜΙΣ – 05/17” (φωτ)ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της “Commandos.grς” και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε Ακύρωση απάντησηςΑυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Το άρθρο το βρήκαμε στην σελίδα proelasi.org