Μεταθέσεις στο ΣΞ: Πότε τελειώνει η διορία για να προσφύγουν τα στελέχη

0
56

ΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣ

Μεταθέσεις στο ΣΞ: Διαβάστε πόσες ημέρες διορία έχουν τα στελέχη για προσφυγές και πότε τελειώνει η διορία.

 

Πολύς θόρυβος για το τίποτα. Μόνο έτσι μπορούν να χαρακτηριστούν όσα ακούγονται και γράφονται  από εχθές για τις μεταθέσεις στο Στρατό Ξηράς που έγιναν γνωστές το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης. Και αυτό όχι γιατί δεν είναι σοβαρό το θέμα των μεταθέσεων, αντίθετα είναι σοβαρότατο για αυτό και δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται με επιπολαιότητα, ωστόσο μπορεί να έγιναν γνωστές τη Μεγάλη Πέμπτη αλλά τα στελέχη έχουν το δικαίωμα προσφυγής πέντε εργάσιμες ημέρες και όχι πέντε ημερολογιακές.

Όπως μας ενημέρωσαν από το ΓΕΣ που επικοινωνήσαμε μαζί τους οι πέντε εργάσιμες ημέρες δεν μετρούν τις αργίες που πέρασαν της Μεγάλης Παρασκευής, του Πάσχα, ούτε και την αργία της Πρωτομαγιάς και του Αγίου Γεωργίου στις 3 Μαΐου.

Κάτι που σημαίνει σε απλά ελληνικά, ότι από τη στιγμή που ήταν αργία η Μεγάλη Παρασκευή δεν μετράει και οι ημέρες για τις οποίες έχουν δυνατότητα προσφυγής ξεκινούν από σήμερα, αύριο δεν μετράει επίσης η ημέρα γιατί είναι αργία, και συνεχίζουμε το μέτρημα μέχρι να συμπληρώσουμε πέντε εργάσιμες. Κάτι που σημαίνει ότι η διορία τελειώνει την Τετάρτη 8 Μαΐου. Οπότε είναι αρκετός ο χρόνος προσφυγής ώστε όποια στελέχη θεωρούν ότι έχουν πρόβλημα να προσφύγουν κανονικά.

 

Source link