Μεταθέσεις 2019 – Στρατός Ξηράς: Ξεκινούν τα Συμβούλια – Τι θα γίνει με τους ΕΠΟΠ

0
435

ΕΠΟΠ

Μεταθέσεις 2019: Ξεκινούν να συνεδριάζουν τα Συμβούλια Μεταθέσεων – Τι θα γίνει και φέτος με τους «εγκλωβισμένους» ΕΠΟΠ.

 

Την επόμενη εβδομάδα ξεκινά η σύγκληση των συμβουλίων μεταθέσεων, σύμφωνα με πληροφορίες του armynow.net. Η έγκαιρη σύγκλησή τους έγινε μετά από εντολή του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστράτηγου Γεώργιου Καμπά, με στόχο να τελειώσουν στην ώρα τους και τα στελέχη να λάβουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα τις μεταθέσεις τους.

Για την έγκαιρη υλοποίηση των τακτικών μεταθέσεων του έτους στις αρχές της θερινής περιόδου και τον ορθό οικογενειακό προγραμματισμό του προσωπικού, ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ σήμερα η διαδικασία υπολογισμού των μορίων μεταθέσεων των στελεχών.

Η πρώτη συνεδρίαση συμβουλίου μεταθέσεων είναι προγραμματισμένη για τις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Σκοπός του ΓΕΣ είναι φέτος οι μεταθέσεις να βγουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα ώστε να μπορέσουν τα στελέχη του Στρατού Ξηράς και οι οικογένειές τους να κάνουν έγκαιρα το πρόγραμμά τους.

Να σημειωθεί ότι αυτό που αναμένεται με ιδιαίτερη αγωνία είναι οι μεταθέσεις ΕΠΟΠ οι οποίοι βρίσκονται «εγκλωβισμένοι» σε μονάδες του Έβρου και του νοτιοανατολικού Αιγαίου, μέχρι και δέκα χρόνια. Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να ικανοποιηθεί και φέτος ένας αριθμός από μεταθέσεις «εγκλωβισμένων» ΕΠΟΠ είτε με τις τακτικές είτε με έκτακτες μεταθέσεις.

 

Source link