Μπάρες MP Combat Crunch | Αμυντικά και Στρατιωτικά Θέματα

0
167

Πριν από λίγο καιρό είχαμε βρει σε προσφορά αρκετά προϊόντα της αμερικανικής εταιρίας MusclePharm (MP). Ένα από αυτά ήταν και οι μπάρες πρωτεΐνης της εταιρίας που τις αποκαλεί «Combat Crunch». Αυτές που είχαμε επιλέξει ήταν η «chocolate brownie» και η «cookies ‘n’ cream». Αυτά θα δούμε σε αυτό το άρθρο μας.

Πηγή: JonSupps.com

Να ξεκινήσουμε με κάτι βασικό, τη διατροφική αξία τους. Όπως διαβάζουμε στην εξωτερική συσκευασία τους, προσφέρουν 20 γραμμάρια πρωτεΐνης, δε περιέχουν γλουτένη, και η κάθε μπάρα (63 γραμμάρια) αποτελείται από 210 θερμίδες. Βλέπετε καλύτερα το πίνακα διατροφικής αξίας στη συνέχεια. Και οι δύο γεύσεις που επιλέξαμε είχαν τον ίδιο πίνακα διατροφικής αξίας. Οι τιμές που αναγράφονται είναι ανά μπάρα.

Λιπαρά (σύνολο) 7 γραμμάρια
    Κορεσμένα λιπαρά 4 γραμμάρια
    Μονοακόρεστα λιπαρά 2 γραμμάρια
    Πολυακόρεστα λιπαρά 1 γραμμάριο
Χοληστερόλη 17 mg
Νάτριο 159 mg
Κάλιο 101 mg
Υδατάνθρακες (σύνολο) 25 γραμμάρια
    Φυτικές ίνες 12 γραμμάρια
    Σάκχαρα 5 γραμμάρια
    Αλκοόλη ζάχαρης 1 γραμμάριο
Πρωτεΐνη 20 γραμμάρια

Πηγή: Προσωπικό αρχείο

Στο πίσω μέρος της συσκευασίας από τις μπάρες αναγράφει κάτι ενδιαφέρον. Συγκεκριμένα, γράφει αυτό που βλέπετε στη συνέχεια σε ελληνική απόδοση. Είναι μία περιγραφή από το τι να περιμένει κανείς από αυτές τις μπάρες.


Οι Combat Crunch είναι ψημένες μπάρες πρωτεΐνης που παρασκευάζονται με την αποκλειστική διαδικασία παραγωγής μας για ανώτερη γεύση και απαλότερη υφή. Οι μπάρες έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, με χαμηλό ενεργό υδατάνθρακα και πολλές φυτικές ίνες. Σε αντίθεση με τις σκληρές-πάστες, που είναι σαν καραμέλα βουτύρου, μπάρες αθλητών, η Combat Crunch είναι σαν να τρως ένα μαλακό μπισκότο.


Πηγή: Προσωπικό αρχείο

Δε θα διαφωνήσουμε καθόλου με τη περιγραφή όπως θα δείτε και μόνοι σας στη συνέχεια. Πάμε στη πρώτη μας επιλογή, την «chocolate brownie» (σοκολατένιο μπράουνι). Πολύ όμορφη συσκευασία, μικρό βάρος, κτλ. Από αυτή την άποψη έχουμε μόνο θετικά σχόλια.

Πηγή: Προσωπικό αρχείο

Αντίστοιχα, η μπάρα φαίνεται όμορφη και συμπαγής, χωρίς να είναι μαλακιά εξωτερικά. Τη βλέπετε και μόνοι σας στη φωτογραφία που ακολουθεί.

Πηγή: Προσωπικό αρχείο

Γευστικά τώρα, έχει ενδιαφέρον. Σίγουρα δεν είναι σε καμία περίπτωση σαν καραμέλα βουτύρου με λαστιχωτές ίνες. Ωστόσο, δεν είναι και πολύ απαλή. Είναι σαν ένα σχετικά στεγνό μπισκότο σοκολάτας. Δεν έχει υπερβολικά γλυκιά γεύση αλλά είναι αρκετά γλυκιά ώστε να παραμένει ευχάριστη και νόστιμη.

Πηγή: Προσωπικό αρχείο

Η δεύτερη επιλογή μας ήταν η «cookies ‘n’ cream» (μπισκότο και κρέμα) που και πάλι, από την εμφάνιση της υπόσχεται πολλά. Μπορείτε να δείτε τη φωτογραφία της συσκευασίας της εδώ.

Πηγή: Προσωπικό αρχείο

Η εξωτερική εμφάνιση της μπάρας θυμίζει αρκετά τη προηγούμενη. Τόσο σε υφή όσο και σε εμφάνιση καθ’αυτή. Μπορείτε να το δείτε καλύτερα στη φωτογραφία που ακολουθεί.

Πηγή: Προσωπικό αρχείο

Γευστικά τώρα, αυτή η μπάρα ήταν πολύ πιο μαλακιά από τη προηγούμενη και ταιριάζει άψογα στη περιγραφή που δίνει η εταιρία. Γευστικά είχε λίγο πιο έντονη αίσθηση βανίλιας από τη προηγούμενη αλλά δεν υπήρχε κάποια εντυπωσιακή γευστική διαφορά. Βλέπετε το εσωτερικό της παρακάτω.

Πηγή: Προσωπικό αρχείο

Οπότε, που καταλήγουμε; Ως διατροφική αξία σίγουρα δεν έχουμε πολλά να πούμε. Καλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, πολύ χαμηλά σάκχαρα, λίγα λιπαρά, πολλές φυτικές ίνες, κτλ. Άρα ποιοτικά είναι πολύ καλή. Γευστικά είναι εξίσου καλή και αφήνει μία ωραία αίσθηση η υφή της. Από το θέμα της τιμής τώρα, μία δωδεκάδα κοστίζει περίπου $15, άρα $1.25/μπάρα. Μία επίσης καλή τιμή για όσα προσφέρει. Άρα κλείνοντας, οι μπάρες Combat Crunch της εταιρίας MP είναι κατά τη γνώμη μας από τις πολύ καλές επιλογές της αγοράς σήμερα.

Source link