Ναυτική άσκηση ΝΗΡΗΙΣ 2019 με τη συμμετοχή ισραηλινών πυραυλακάτων – Commandos.gr

0
40

Με την συμμετοχή κύριων ναυτικών μονάδων επιφανείας, υποβρυχίων, ελικοπτέρων και μαχητικών αεροσκαφών πραγματοποιήθηκε η άσκηση ΝΗΡΗΙΣ 2019 στο κεντρικό Αιγαίο στην θαλάσσια περιοχή του Κρητικού και του Μυρτώου Πελάγους.

Στην άσκηση INVITEX «ΝΗΡΗΙΣ 2019» συμμετείχε και το ΑΦΝΕ P-3B Orion της ΔΑΝ/ΜΑΝ, σε πολυεθνικό σενάριο και ρόλο A/Y και ΕΣΕ.

«Στο πλαίσιο της άσκησης τα πληρώματα των πλοίων είχαν τη δυνατότητα να εξασκηθούν σε ρεαλιστικές συνθήκες, στην εφαρμογή διαδικασιών και τακτικών μάχης. Ενισχύοντας έτσι το ενιαίο πνεύμα συνεργασίας μεταξύ διαφορετικών χωρών και διαφορετικών Ναυτικών, επιβεβαιώνοντας τη δυνατότητα ανάληψης κοινών επιχειρήσεων σε περιοχές ενδιαφέροντος». Πλοίαρχος Θεμιστοκλής Παπαδημητρίου ΠΝ Διοικητής 1ης Μοίρας Φρεγατών.

Σχετικά άρθρα

NATONATO SNMG-2Αμυντικά νέαΔιοίκηση Φρεγατών-ΔΦΓΙσραήλ-ישראלΝαυτικές ασκήσειςΝΗΡΗΙΣΠολεμικό Ναυτικό (ΠΝ)ΦρεγάτεςΨαρά Φ/Γ (F 454)ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της “Commandos.grς” και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Το άρθρο το βρήκαμε στην σελίδα proelasi.org