Παραδόθηκε στην Χιλή το πρώτο εκσυγχρονισμένο P-3 – Commandos.gr

0
42

Το πρώτο από τα δύο αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας (ΑΦΝΣ) Lockheed P-3 Orion του Ναυτικού της Χιλής (ACh) που υποβάλλονται σε εργασίες αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού μέσης ζωής (ΕΜΖ) στον Καναδά παραδόθηκε στην Χιλή την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου.

Οι εργασίες στο αεροσκάφος ξεκίνησαν τον Απρίλιο του 2017 στο πλαίσιο σύμβασης αξίας $36 εκατομμυρίων που ανατέθηκε στην IMP στο Χάλιφαξ στην Νέα Σκωτία. Το δεύτερο αεροσκάφος, το οποίο βρίσκεται υπο ανακατασκευή από τα μέσα του 2018, αναμένεται να ‘ναι ετοιμο και να να παραδοθεί εντός του πρώτου εξαμήνου του 2020. Το χιλιανό Ναυτικό διαθέτει στο οπλοστάσιο του ένα τρίτο ACh P-3A, το οποίο ίσως μελλοντικά να αποσταλεί στον Καναδά προκειμένου να υποβληθεί στις ίδιες εργασίες.

Οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν στον Καναδά περιλαμβάνουν τον ελέγχο και την αντικατάσταση των δομικών στοιχείων και τμημάτων της ατράκτου και επιφανειών ελέγχου που είχαν φθαρεί ή καταπονηθεί, όπως επίσης και την πλήρη αντικατάσταση των πτερύγων από την LMA.

©IMP Group International

Jose Higuera

Απόδοση/Μετάφραση απο το Janes.com για την Commandos.gr.

Σχετικά άρθρα

P-3 OrionΑΦΝΣΚαναδάςΠολεμικό Ναυτικό (ΠΝ)ΧιλήΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της “Commandos.grς” και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Το άρθρο το βρήκαμε στην σελίδα proelasi.org