ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2019 – Οι αρματιστές μιλούν – Commandos.gr

0
66

Το κρίσιμο επιχειρησιακό πλεονέκτημα είναι τα στελέχη των Leopard 1 και Leopard 2. Αρματιστές που συμμετείχαν στην άσκηση ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2019 μιλούν στον δημοσιογράφο της εκπομπής «Με Αρετή και Τόλμη» Απόλλωνα Λεονταρίτη.

Πρωταγωνιστικός ήταν ο ρόλος των Τεθωρακισμένων στην εκτέλεση των κύριων φάσεων της μεγάλης διακλαδικής άσκησης ΤΑΜΣ ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2019, με αποστολή την ενεργητική άμυνα αλλά και την ανάληψη επιθετικής πρωτοβουλίας σε συγκεκριμένες συνθήκες.

Το αρματικό δυναμικό του Δ’ Σώματος Στρατού αποτελεί μια πανίσχυρη δύναμη ελιγμού ικανή να αναχαιτίσει και να καταστρέψει οποιονδήποτε εισβολέα εντός Ελληνικού εδάφους στην περιοχή του Έβρου.

Σχετικά άρθρα

12 ΕΜΑ21 ΕΜΑ212 ΕΜΑ24 ΕΜΑ7 ΕΜΑLeopard 1Leopard 1 A5Leopard 2Leopard 2A4Leopard 2HELXII Μ/Κ ΜΠ “Εβρου”Αμυντικά νέαΆρματα μάχηςΓ’ ΕΑΝΔ’ ΣΣΔιακλαδικές ασκήσειςΘράκηΣτρατός ΞηράςΤΑΜΣ ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΤεθωρακισμένα (ΤΘ)ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της “Commandos.grς” και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Το άρθρο το βρήκαμε στην σελίδα proelasi.org