Πατέντα Μάχης: Γάντια με αρτάνη

0
71

Σε κάποιες περιπτώσεις χρειάζεται να φοράμε ένα χοντρό ζευγάρι γάντια επάνω από τα κανονικά μας, για παράδειγμα κατά τη καταρρίχηση τύπου fast-rope με γάντια όπως αυτά που είχαμε δει στο άρθρο μας «Γάντια Blackhawk Strike Force». Από την άλλη, σίγουρα θα χρειαστεί να βγάλουμε πολλές φορές και τα γάντια γενικής χρήσης μας για κάποια λεπτομερή εργασία. Και στις δύο αυτές περιπτώσεις μία πολύ διαδεδομένη πατέντα είναι η ασφάλιση τους με αρτάνη όπως βλέπετε στη συνέχεια.

Πηγή: MilitaryArmament.tumblr.com

Με αυτό το τρόπο κερδίζουμε τόσο στο ότι δεν χάνουμε τα γάντια μας, όσο στο ότι είναι ένα λιγότερο πράγμα που θα πρέπει να σκεφτόμαστε. Δηλαδή, σε ποια θήκη θα τα αποθηκεύουμε, κτλ. Μπορούμε με αυτό το τρόπο είτε να τα ασφαλίσουμε στα μανίκια του χιτωνίου μας όπως βλέπετε παραπάνω, είτε οπουδήποτε αλλού στον εξοπλισμό μας. Σαφώς, όσο πιο κοντά είναι το σημείο ασφάλισης τόσο μικρότερο κομμάτι αρτάνης χρειαζόμαστε που βοηθάει ώστε να κάνει πολύ πιο δύσκολο το να μπλεχτεί με άλλο εξοπλισμό.

Πηγή: Pinterest.com

Σίγουρα είναι μία γρήγορη και απλή πατέντα, αλλά πολλοί πολεμιστές τη χρησιμοποιούν διότι τα γάντια είναι από εκείνα τα υλικά που χάνονται πολύ εύκολα και εάν χάσουμε ένα από τα δύο, τότε αυτομάτως αχρηστεύεται και το δεύτερο. Περιμένουμε στα σχόλια τις εμπειρίες σας εάν γνωρίζετε περισσότερα για αυτή τη πατέντα μάχης.

Source link