Πατέντα Μάχης: Διπλή μπλούζα για οπλοφόρους

0
48

Εδώ θα δούμε μία ακόμα πατέντα που συχνά εφαρμόζουν οπλοφόροι που κάνουν κρυφή οπλοφορία με εσωτερικές θήκες, δηλαδή θήκες που μπαίνουν στην εσωτερική πλευρά της ζώνης ώστε να μη φαίνονται εύκολα. Βλέπετε ένα παράδειγμα από τέτοια θήκη στη φωτογραφία που ακολουθεί.

Πηγή: AlienGearHolsters.com

Χωρίς καμία αμφιβολία οι θήκες τύπου IWB (Inside Waistband, μέσα από τη ζώνη) είναι ο πιο διακριτικός και πρακτικός τρόπος οπλοφορίας με απόκρυψη. Το αρνητικό αυτού του πολύ διαδεδομένου τύπου θήκης όμως είναι η άνεση. Οποιοσδήποτε οπλοφορεί καθημερινά με τέτοιου τύπου θήκη θα σας πει γρήγορα το πόσο ενοχλητική αίσθηση έχει η θήκη και η λαβή του όπλου που τρίβονται στο δέρμα όλη την ημέρα. Ακόμα και οι πιο ακριβές και ποιοτικές θήκες IWB έχουν αυτό το μειονέκτημα. Κάποιες εταιρίες προσπαθούν να κάνουν πιο άνετες θήκες με απαλές εσωτερικές επενδύσεις και κάλυψη ολόκληρης της λαβής όπως βλέπετε στη συνέχεια.

Πηγή: ActiveProGear.com

Στη πραγματικότητα όμως, σχεδόν όλοι οι οπλοφόροι με θήκες IWB κάνουν μία πολύ πιο απλή πατέντα που φαίνεται και σε όλες τις φωτογραφίες αυτού του άρθρου. Φοράνε διπλή μπλούζα. Μία μέσα από τη ζώνη που προστατεύει το σώμα από τη θήκη, και μία από επάνω για απόκρυψη του όπλου. Αυτή η πολύ απλή πατέντα κάνει την οπλοφορία με θήκες IWB λίγο πιο άνετη χωρίς να θυσιάζει κανένα από τα πλεονεκτήματα των θηκών τύπου IWB.

Πηγή: OffGridWeb.com

Source link