Πατέντα μάχης: Πιάσε το χορτάρι

0
50

Η πατέντα μάχης που θα δούμε εδώ είναι από το βιβλίο που είχαμε παρουσιάσει στο άρθρο μας «Βιβλίο: Green Eyes & Black Rifles» από το πρώην στέλεχος της Delta Force, κύριο Κάιλ Λαμπ που τον βλέπετε και παρακάτω. Είναι μία πατέντα για σταθερότερες βολές που όσο περίεργο και αν ακούγεται, τη δοκιμάσαμε πρόσφατα και λειτουργεί.

Πηγή: Reddit.com

Δε θα σας κουράσουμε με κάποια εισαγωγή ή προσπάθεια μας να περιγράψουμε τη τεχνική. Παρακάτω είναι σε ελληνική απόδοση το σχετικό απόσπασμα του βιβλίου «Green Eyes & Black Rifles». Απλά θέλουμε να τονίσουμε ότι πράγματι το δοκιμάσαμε και λειτουργεί. Κάτι που δε το περιμέναμε διαβάζοντας το στο βιβλίο.


«Πιάσε το χορτάρι. Μια φορά και ένα καιρό σε μια γη πολύ μακριά, μου είπε κάποιος να πιάνω το χορτάρι όταν ρίχνω από σταθερή θέση για να σταθεροποιήσω καλύτερα τα σκοπευτικά μου. Όπως φαντάζεστε, πίστευα ότι είτε ο τύπος διάβαζε πολλά παραμύθια, ή είχε καπνίσει λίγο από το χόρτο που μου έλεγε να πιάσω. Τέλος πάντων, είπα να το δοκιμάσω και είτε το πιστεύετε είτε όχι, δουλεύει. Άρα την επόμενη φορά που θα είστε σε μία κατάλληλη στάση βολής, αρπάξτε λίγο χορτάρι και τραβήξτε το προς το μέρος σας, θα εντυπωσιαστείτε από τη σταθερότητα που προσφέρει»


Πηγή: Pinterest.com

Βλέπετε το πως γίνεται αυτό στη πράξη και στις παραπάνω φωτογραφίες. Παρότι το δοκιμάσαμε και δούλεψε, ακόμα μας φαίνεται αρκετά περίεργο. Περιμένουμε στα σχόλια και τις δικές εμπειρίες εάν το δοκιμάσετε.

Source link