Πεντάγωνο: Η πολεμική βιομηχανία να παραμείνει ανοικτή παρά τον κορωνοϊό

0
26

Μοιραστείτε το άρθρο

Το Αμερικανικό Πεντάγωνο απαιτεί από την πολεμική βιομηχανία να εξακολουθήσει να λειτουργεί σε κανονικούς ρυθμούς, σα να μην υπήρχε ο κορωνοϊός.

Σύμφωνα με το «Defense News», η υφυπουργός Άμυνας Έλλεν Λορντ ανέφερε σε μια σημείωση την Παρασκευή ότι οι εταιρείες πρέπει να συνεχίσουν να παραδίδουν τα συστήματα και τις υπηρεσίες στην αμερικανική κυβέρνηση εντός του προγραμματισμένου χρονοδιαγράμματος. Η Λορντ προσθέτει πως πρέπει να λαμβάνονται μέτρα προστασίας της υγείας του προσωπικού.

Ο Λευκός Οίκος θεωρεί την πολεμική βιομηχανία «κρίσιμη υποδομή», ένας χαρακτηρισμός που φανερώνει την προσδοκία του αυτή να παραμείνει σε κανονική λειτουργία, παρά την εξάπλωση της πανδημίας. Για εκπροσώπους της βιομηχανίας τα πράγματα δεν είναι όμως ξεκάθαρα. Οι εταιρείες φοβούνται πως η λειτουργία τους εξαρτάται από τα περιοριστικά μέτρα των τοπικών κυβερνητών. Έτσι, ζητούν από την κυβέρνηση ρητή εξαίρεση. Η Λοντ δεσμεύεται να είναι σε καθημερινή επικοινωνία και συνεργασία με τη βιομηχανία και τους κυβερνήτες, για την επίλυση των προβλημάτων.

Η καινούργια «ΠΤΗΣΗ» ΜΑΡΤΙΟΣ 2020

Μοιραστείτε το άρθρο

Το βρήκαμε στο ptisidiastima.com