Πολύχρωμα φωτάκια από κάλυκες | Αμυντικά και Στρατιωτικά Θέματα

0
61

Μία πολύ όμορφη, γρήγορη και φτηνή κατασκευή με κάλυκες διαμετρήματος 12-gauge είναι η δημιουργία από διακοσμητικά πολύχρωμα φωτάκια. Είναι μία πάρα πολύ απλή κατασκευή που ειδικά στην Ελλάδα είναι πολύ εύκολη λόγω της μεγάλης διαθεσιμότητας όπλων αυτού του διαμετρήματος.

Πηγή: ABQJournal.com

Πρακτικά, το μόνο που χρειάζεται αυτή η πατέντα είναι μία σειρά από απλά διακοσμητικά λευκά λαμπάκια, και ένα τρόπο να ασφαλίσουμε τους κάλυκες επάνω τους. Είναι σημαντικό βεβαίως να καθαρίσουμε τους κάλυκες ώστε να έχουν όμορφη εμφάνιση, και να έχουν ομοιόμορφο φως όταν τα ανάψουμε. Βλέπετε το αποτέλεσμα παρακάτω.

Πηγή: WideOpenCountry.com

Μία λύση για τη τοποθέτηση τους είναι να χαράξουμε δύο εγκοπές και να περάσουμε από εκεί το καλώδιο από τα λαμπάκια. Μία αρκετά σταθερή μέθοδος αλλά απαιτεί περισσότερο χρόνο στη κατασκευή. Βλέπετε πως φαίνεται αυτό στην επόμενη φωτογραφία.

Πηγή: Pinterest.com

Μία άλλη επιλογή είναι να κόψουμε το άνοιγμα του κάλυκα και να διπλώσουμε μέσα του το κάθε λαμπάκι όπως βλέπετε στη συνέχεια. Είναι μία λιγότερο σταθερή επιλογή αλλά αρκετά πιο γρήγορη.

Πηγή: CalNorthReporting.com

Φυσικά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και κάποιου είδους κόλλα αλλά οι λύση αυτή δεν είναι πολύ σταθερή. Μία άλλη καλή λύση είναι να περάσουμε τους κάλυκες αρχικά σε μία πετονιά ή σύρμα, και έπειτα να τα ασφαλίσουμε με αυτό στα λαμπάκια.

Πηγή: AmandaHooser.blogspot.com

Αξίζει να αναφέρουμε ότι τα τελευταία χρόνια αυτή η απλή κατασκευή έχει γίνει μόδα σε τέτοιο βαθμό που τη περίοδο των Χριστουγέννων βλέπουμε πλέον έτοιμα τέτοια φωτάκια στα καταστήματα. Βλέπετε ένα τέτοιο παράδειγμα εδώ.

Πηγή: TheBigDM.com

Και ασφαλώς, μπορούμε να έχουμε και πιο εκλεπτυσμένα μονόχρωμα λαμπάκια διατηρώντας την ίδια ιδέα. Μία πολύ ωραία πρόταση για διακόσμηση κατά τη προσωπική μας άποψη. Ένα τέτοιο παράδειγμα μπορείτε να δείτε στη συνέχεια.

Πηγή: arunSafe.com

Υπάρχουν κυριολεκτικά αμέτρητες τεχνικές για την υλοποίηση αυτής της ιδέας. Προσωπικά τη βρίσκουμε μία πολύ καλή πρόταση για ανακύκλωση των καλύκων διαμετρήματος 12-gauage ενώ ταυτόχρονα προσφέρουμε και ένα περιβάλλον πιο φιλικό προς τους λάτρεις των όπλων, είτε μιλάμε για το προσωπικό μας χώρο, είτε για επαγγελματικούς χώρους.

Source link