Στρατός Ξηράς: Κάθε μέρα δίπλα στους πυρόπληκτους

0
39

ΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣ ΔΙΑΝΟΜΗ ΦΑΓΗΤΟΥ

Με μοναδικό στόχο την ανακούφιση των πληγέντων από τις καταστροφικές πυρκαγιές ο Στρατός Ξηράς βρίσκεται κάθε μέρα δίπλα στους πυρόπληκτους βοηθώντας να καλυφθούν οι καθημερινές ανάγκες.

 

Στο πλευρό των πυρόπληκτων βρίσκονται από την πρώτη μέρα της καταστροφικής πυρκαγιάς στο Μάτι οι Ένοπλες Δυνάμεις. Ο Στρατός Ξηράς από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο πλευρό των κατοίκων της περιοχής που δοκιμάστηκαν και δοκιμάζονται ακόμα, μεταξύ άλλων εργασιών ανέλαβε και την παρασκευή φαγητού για τους πυρόπληκτους. Έστησε τμήμα υποστήριξης με κουζίνες και όλα τα απαραίτητα στην Αργυρά Ακτή, όπου κάθε μέρα παρασκευάζει φαγητό και το μοιράζει στους πληγέντες από τις φονικές πυρκαγιές.

Συγκεκριμένα μέχρι τώρα έχουν παρασκευαστεί πάνω από 5000 μερίδες φαγητού για τις ανάγκες των πυρόπληκτων συμπολιτών μας και συνεχίζουν.

Παράλληλα στο Κέντρο Αποκατάστασης Απωλειών Υγείας (ΚΑΑΥ) Αγίου Ανδρέα φιλοξενούνται περίπου 300 άτομα, σε 59 οικήματα, κάτοικοι της περιοχής που έχασαν τα σπίτια τους στην καταστροφική πυρκαγιά.

 

ΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣ ΔΙΑΝΟΜΗ ΦΑΓΗΤΟΥ

ΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣ ΔΙΑΝΟΜΗ ΦΑΓΗΤΟΥ

ΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣ ΔΙΑΝΟΜΗ ΦΑΓΗΤΟΥ

 

Source link