Στρατός Ξηράς: Ποιοι νεοσύλλεκτοι παίρνουν δύο ημέρες άδεια επιπλέον

0
39

ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΑΡΒΥΛΑ

Διαβάστε ποιοι νεοσύλλεκτοι παίρνουν δύο ημέρες άδεια επιπλέον, με εντολή του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστράτηγου Γεώργιου Καμπά και γιατί.

 

Στο πλαίσιο της άδειας ορκωμοσίας που δίνεται σε όλους τους νεοσύλλεκτους, με εντολή του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστράτηγου Γεώργιου Καμπά, οι νεοσύλλεκτοι που είναι μουσουλμάνοι, θα πάρουν δύο ημέρες άδεια επιπλέον λόγω της εορτής του Ραμαζανιού.

Οι άδειες αυτές δίνονται στους νεοσύλλεκτους αλλά και σε όλους τους στρατεύσιμους που είναι μουσουλμάνοι στο πλαίσιο της ισότιμης μεταχείρισής τους με τους άλλους στρατεύσιμους, λόγω της μεγαλύτερης γιορτής που έχουν και είναι το Ραμαζάνι, ενώ αυτή τη φορά συμπίπτουν και με τις άδειες που έχουν δοθεί λόγω εκλογών.

Ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς τις επόμενες ημέρες θα βρίσκεται στην Ξάνθη όπου θα παρακολουθήσει εκτέλεση ασκήσεων, οι οποίες κατά πάσα πιθανότητα είναι και οι τελευταίες που θα πραγματοποιηθούν, καθώς από εβδομάδα αναμένεται να προκηρυχθούν και επίσημα εκλογές οπότε όλες οι δραστηριότητες του Στρατού Ξηράς θα περιοριστούν εντός των στρατοπέδων.

 

Source link