Στόχοι Splatterburst | Αμυντικά και Στρατιωτικά Θέματα

0
44

Οι στόχοι της αμερικανικής εταιρίας Splatterburst είναι από τους αγαπημένους μας. Κυριολεκτικά, πάντα έχουμε στο σακίδιο του σκοπευτηρίου μερικούς οπουδήποτε και αν βρισκόμαστε. Σε αυτό το άρθρο θα κάνουμε μία σύντομη περιγραφή τους για τη περίπτωση που δε τους γνωρίζετε.

Πηγή: Προσωπικό αρχείο

Οι στόχοι κατασκευάζονται σε αρκετά διαφορετικά σχέδια και διαστάσεις. Πρακτικά, όλα όσα βλέπετε, συμπεριλαμβανομένου και του κεντρικού στόχου, είναι αυτοκόλλητα. Τα ξεκολλάμε και τα κολλάμε στο στόχο ή τη βάση στόχου από χαρτόνι που έχει στο κάθε σκοπευτήριο. Βλέπετε παρακάτω μερικά από τα δεκάδες σχέδια της εταιρίας Splatterburst.

Πηγή: Alibaba.com

Γιατί όμως μας αρέσουν αυτοί οι στόχοι; Ουσιαστικά, όταν πετύχεις το στόχο δεν ανοίγει απλώς μία μικρή τρύπα αλλά ξεκολλάει ένα κομμάτι από το χρώμα αφήνοντας ένα φωτεινό σημάδι στο σημείο προσβολής. Έτσι μπορούμε γρήγορα και εύκολα να βλέπουμε που πήγαν οι βολές μας χωρίς να χρειάζεται να πηγαίνουμε μπρος-πίσω για να μελετήσουμε το στόχο.

Πηγή: Vet-Research.net

Περισσότερο από τους στόχους μας αρέσουν τα μικρά αυτοκόλλητα καθώς μπορείς να το κολλήσεις σε ένα συγκεκριμένο σημείο και να το χρησιμοποιήσεις ως εκπαιδευτικό μέσο. Σε κάθε περίπτωση όμως, οι στόχοι Splatterburst είναι κάτι που προτείνουμε σε κάθε άνθρωπο. Βλέπετε παρακάτω τη διαφορά ανάμεσα σε ένα κλασικό χάρτινο στόχο και ένα Splatterburst. Είναι αμέσως ορατό το πόσο πιο εύκολο είναι να δει κανείς από απόσταση που πήγαν οι βολές του. Για την ακρίβεια, σε αποστάσεις έως και 10-15 μέτρων μπορείτε εύκολα να δείτε τα σημεία προσβολής, κάτι αδύνατο με τους κλασικούς χάρτινους στόχους.

Πηγή: Pinterest.com

Δοκιμάστε τους και δε θα σας απογοητεύσουν. Είναι ένα φτηνό αντικείμενο που μπορεί δραστικά να βοηθήσει στην εξέλιξη σας ως χειριστή όπλων.

Source link