Συνεκπαίδευση Ελλήνων και Γάλλων Πεζοναυτών στο ΠΒ Γλαφυρών – Commandos.gr

0
117

“Εχουμε ψυχή και πάθος για τη δουλεία μας. Αυτή είναι μια άριστη ευκαιρία συνεκπαίδευσης με τους συμμάχους”. Αξιωματικός Βολής Πεδίου Βολής Γλαφυρών – 32 Ταξιαρχία Πεζοναυτών.

Η άσκηση «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 2020» διεξήχθη από 27 Ιανουαρίου έως και 8 Φεβρουαρίου 2020, στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο, εντός FIR Αθηνών. Η σχεδίαση και η εκτέλεσή της πραγματοποιήθηκε από πολυεθνικό επιτελείο Ελλήνων, Γάλλων και Αμερικανών Αξιωματικών. Η άσκηση επικεντρώθηκε στη διεξαγωγή αμφίβιων επιχειρήσεων και σχεδιάστηκε από το ΓΕΕΘΑ με τη συνδρομή των Γενικών Επιτελείων των Κλάδων των ΕΔ.

Σχετικά άρθρα

32 ΤΑΞΠΖΝ505 ΤΠΝΑμυντικά νέαΑσκήσεις ΣτρατούΓαλλία-FranceΜέγας ΑλέξανδροςΣτρατός ΞηράςΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της “Commandos.grς” και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Source link