Συνεκπαίδευση με Ιορδανία και Βοσνία Ερζεγοβίνη – Commandos.gr

0
48

Κατά το τελευταίο δεκαπενθήμερο, στο πλαίσιο των Προγραμμάτων Στρατιωτικής Συνεργασίας (ΠΣΣ), η Διεύθυνση Μηχανικού του ΓΕΣ, οργάνωσε και διεξήγαγε την συνεκπαίδευση με αντικείμενο την «Διαχείριση Κρίσεων και Αντιμετώπιση Φυσικών Καταστροφών».

Η δραστηριότητα υλοποιήθηκε μεταξύ Ελλάδας – Ιορδανίας και Ελλάδας – Βοσνίας Ερζεγοβίνης αντίστοιχα, εντός του Στρατοπέδου «ΑΝΤΓΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ» και σε εγκαταλελειμμένες βιομηχανικές εγκαταστάσεις στην περιοχή της Κορίνθου, με στόχο την εκπαίδευση υπό αντίξοες και ρεαλιστικές συνθήκες.

Σχετικά άρθρα

  • Επίσκεψη του Αρχηγού Στρατού της Αυστρίας στην ΕλλάδαΕπίσκεψη του Αρχηγού Στρατού της Αυστρίας στην Ελλάδα
  • Επίσκεψη του Διοικητή Χερσαίων Δυνάμεων της Γερμανίας στο ΓΕΣ και τη ΣΜΧ, στο Λουτράκι (φωτ)Επίσκεψη του Διοικητή Χερσαίων Δυνάμεων της Γερμανίας στο ΓΕΣ και τη ΣΜΧ, στο Λουτράκι (φωτ)
  • Οι Ένοπλες Δυνάμεις συμμετείχαν στην άσκηση “SRBIJA 2018”, στο Μλαντένοβατς της Σερβίας (φωτ)Οι Ένοπλες Δυνάμεις συμμετείχαν στην άσκηση “SRBIJA 2018”, στο Μλαντένοβατς της Σερβίας (φωτ)
  • Σχολή Μηχανικού: Εκπαίδευση σε εξειδικευμένα αντικείμενα μηχανικού εκστρατείας από Νατοϊκούς εκπαιδευτές (φωτ)Σχολή Μηχανικού: Εκπαίδευση σε εξειδικευμένα αντικείμενα μηχανικού εκστρατείας από Νατοϊκούς εκπαιδευτές (φωτ)
  • Ημερίδα στο ΕΜΠ με θέμα «Προκατασκευασμένες και Στρατιωτικές Γέφυρες»Ημερίδα στο ΕΜΠ με θέμα «Προκατασκευασμένες και Στρατιωτικές Γέφυρες»
  • Και εγένετο …η «ΔΙΔΕΡΓΩΝ», το όνομα της «νέας ΜΟΜΑ» (φωτ)Και εγένετο …η «ΔΙΔΕΡΓΩΝ», το όνομα της «νέας ΜΟΜΑ» (φωτ)ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της “Commandos.grς” και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε Ακύρωση απάντησηςΑυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Το άρθρο το βρήκαμε στην σελίδα proelasi.org