Συνεχίζεται… ο διαγωνισμός για τα αντίμετρα τορπιλών, στις 10 Νοεμβρίου το νέο ορόσημο

0
13

Μοιραστείτε το άρθρο

Την κατάθεση τεχνικής και οικονομικής προσφοράς μέχρι τις 9 Νοεμβρίου 2020 ζητούν από τους συμμετέχοντες στον διαγωνισμό προμήθειας αντιμέτρων τορπιλών για τα υποβρύχια του Πολεμικού Ναυτικού (ΠΝ) το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και η Γενική Διεύθυνση Αμυντικών Εξοπλισμών & Επενδύσεων (ΓΔΑΕΕ), με έγγραφό τους στις 6 Οκτωβρίου 2020.

Στην προηγούμενη φάση, η επιτροπή αποδέχτηκε την αίτηση συμμετοχής της εταιρείας «Leonardo S.p.A.» για τον διαγωνισμό του θέματος και τη συμμετοχή της στην επόμενη φάση της διαδικασίας. Η προθεσμία κατάθεσης λήγει στις 9 Νοεμβρίου 2020 και η αποσφράγιση των φακέλων θα γίνει στις 10 Νοεμβρίου 2020.

Προχωρά στη δεύτερη φάση ο διαγωνισμός για τα αντίμετρα τορπιλών του ΠΝ

Το υποπρόγραμμα «Προμήθεια Αντιμέτρων Τ/Λ και Υποστήριξής τους (FOS) με Προαίρεση Αγοράς (Option)» στοχεύει στην απόκτηση 48+14 MTE 103B (decoy) και 72+21 JAM 102 (jammer) και η υλοποίησή του θα έχει θετική επίδραση στην επιβιωσιμότητα των σύγχρονων υποβρυχίων του ΠΝ.

Διαβάστε περισσότερα στο navaldefence.gr

 

Η νέα «Πτήση» 05, ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

Μοιραστείτε το άρθρο

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στο ptisidiastima.com εκφράζουν απαραίτητα τους συντάκτες τους κι όχι υποχρεωτικά την ιστοσελίδα. Ο ιστότοπος δεν λογοκρίνει τις γνώμες των συντακτών της και των άρθρων τους. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση των άρθρων μας χωρίς γραπτή έγκριση, αλλιώς το ptisidiastima.com θα λάβει όλα τα απαραίτητα νομικά μέτρα. Τα σχόλια των άρθρων που ακολουθούν, δεν εκφράζουν την ιστοσελίδα, παρά μόνο αυτούς τους ίδιους τους σχολιαστές. Η αρχισυνταξία έχει το δικαίωμα να λογοκρίνει σχόλιο ή να απαγορεύσει την δημοσίευσή του.

Το βρήκαμε στο ptisidiastima.com