Τον επόμενο μήνα ξεκινούν οι παραδόσεις του ρωσικού μαχητικού 5ης γενιάς Su-57

0
5

Η Ρωσική Αεροπορία θα αποκτήσει το πρώτο μαχητικό 5ης γενιάς Su-57 τον Δεκέμβριο, μεταδίδει το «TASS».

Το 2020 θα παραδοθεί στη Ρωσική Αεροπορία η πρώτη σημαντική παρτίδα των «αόρατων» μαχητικών Su-57

Το αεροσκάφος θα παραδοθεί στο ρωσικό υπουργείο Άμυνας τον Δεκέμβριο και θα ακολουθήσει η παράδοση άλλων τεσσάρων Su-57 το 2021, σύμφωνα με μια ανώνυμη πηγή από την πολεμική βιομηχανία που μίλησε «TASS». Αργότερα, θα παραδίδονται κατά μ.ό. 15 Su-57 ανά χρόνο, έτσι θα καταστεί εφικτή η είσοδος σε υπηρεσία των 76 αεροσκαφών του τύπου, που παραγγέλθηκαν πέρυσι, μέχρι το 2028.

Η Ρωσική Αεροπορία θα έχει έξι ενεργές μοίρες Su-57 το 2028

Το Su-57 αναπτύχθηκε για την αντιμετώπιση των αμερικανικών F-22 και F-35. Το μαχητικό πραγματοποίησε την πρώτη του πτήση στις 29 Ιανουαρίου 2010, ενσωματώνει τεχνολογία stealth και έχει αξιολογηθεί στον πόλεμο στη Συρία. Σύμφωνα με ρωσικά δημοσιεύματα, ενδιαφέρον για την απόκτηση του Su-57 έχουν δείξει η Κίνα, η Ινδία, η Μιανμάρ, η Αλγερία και η Τουρκία.

 

Η νέα «Πτήση» 06, ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στο ptisidiastima.com εκφράζουν απαραίτητα τους συντάκτες τους κι όχι υποχρεωτικά την ιστοσελίδα. Ο ιστότοπος δεν λογοκρίνει τις γνώμες των συντακτών της και των άρθρων τους. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση των άρθρων μας χωρίς γραπτή έγκριση, αλλιώς το ptisidiastima.com θα λάβει όλα τα απαραίτητα νομικά μέτρα. Τα σχόλια των άρθρων που ακολουθούν, δεν εκφράζουν την ιστοσελίδα, παρά μόνο αυτούς τους ίδιους τους σχολιαστές. Η αρχισυνταξία έχει το δικαίωμα να λογοκρίνει σχόλιο ή να απαγορεύσει την δημοσίευσή του.

Το βρήκαμε στο ptisidiastima.com