Το πρόγραμμα κορβετών της Βραζιλίας αντιμετωπίζει κίνδυνο;

0
18

Μοιραστείτε το άρθρο

Το Ελεγκτικό Συνέδριο της Βραζιλίας έχει εντοπίσει παρατυπίες στη χρηματοδότηση του προγράμματος απόκτησης τεσσάρων κορβετών για το Βραζιλιάνικο Ναυτικό, που στοχεύει στην αντικατάσταση παλαιότερων πολεμικών πλοίων.

Σύμφωνα με το “Infodefensa”, η κυβέρνηση έχει προτιμήσει να αναβαθμίσει στο πρόγραμμα τον ρόλο της εταιρείας Emgepron, μιας κρατικής εταιρείας με εμπλοκή στην κατασκευή των πλοίων, αλλά το Ελεγκτικό Συνέδριο πιστεύει πως ο τρόπος ανακεφαλαιοποίησής της με πόρους από το Εθνικό Θησαυροφυλάκιο ανοίγει την κερκόπορτα για οικονομικές υπερβάσεις.

Διαβάστε τη συνέχεια στο “Naval Defence”

Η νέα «Πτήση» ΙΟΥΛΙΟΣ 2020

Μοιραστείτε το άρθρο

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στο ptisidiastima.com εκφράζουν απαραίτητα τους συντάκτες τους κι όχι υποχρεωτικά την ιστοσελίδα. Ο ιστότοπος δεν λογοκρίνει τις γνώμες των συντακτών της και των άρθρων τους. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση των άρθρων μας χωρίς γραπτή έγκριση, αλλιώς το ptisidiastima.com θα λάβει όλα τα απαραίτητα νομικά μέτρα. Τα σχόλια των άρθρων που ακολουθούν, δεν εκφράζουν την ιστοσελίδα, παρά μόνο αυτούς τους ίδιους τους σχολιαστές. Η αρχισυνταξία έχει το δικαίωμα να λογοκρίνει σχόλιο ή να απαγορεύσει την δημοσίευσή του.

Το βρήκαμε στο ptisidiastima.com