Τσαντάκι μέσης Bandicoot της εταιρείας Helikon Tex (video)

0
109


Πρόσφατα παρέλαβα ένα τσαντάκι μέσης πολλαπλών χρήσεων από το κατάστημα tactical-corner , το μοντέλο bandicoot της εταιρείας Helikon Tex (δείτε τις φωτογραφίες). Είναι ένα εξαιρετικό τσαντάκι κατασκευασμένο από cordura, το καλύτερο και ανθεκτικότερο υλικό για στρατιωτική και τακτική χρήση.

H Cordura είναι το εμπορικό σήμα και η ονομασία, για μια πληθώρα υφασμάτων που χρησιμοποιούνται σε ένα πολύ μεγάλο εύρος προϊόντων όπως υποδήματα, βαλίτσες, σακίδια, παντελόνια, στρατιωτικό ρουχισμό και ρουχισμό επιδόσεων (πχ ορειβατικό). Τα υφάσματα αυτά είναι γνωστά για την αντοχή τους και την ανθεκτικότητα τους στην τριβή, τις γρατζουνιές, τα σκισίματα και την φθορά.

Το τσαντάκι αυτό αν αφαιρεθεί το organizer μπορεί να δεχθεί μια εσωτερική θήκη πιστολιού με Velcro  για κάποιον που επιθυμεί μεταφορά όπλου με απόκρυψη.  Επίσης είναι κατάλληλο για καθημερινή μεταφορά αντικειμένων, ταξίδι, τρέξιμο, κυνήγι και ένα σωρό δραστηριότητες στη φύση ή σε αστικό περιβάλλον. Δένει πολύ καλά με το σώμα και δεν «παίζει» πάνω κάτω. Εγώ προσωπικά το δοκίμασα στο τρέξιμο και εντυπωσιάστηκα …. 

Το τσαντάκι Bandicoot της εταιρείας Helikon είναι κατασκευασμένο από Cordura 500D. Χάρις την ιδιαίτερη σχεδίαση του έχει μεγάλη χωρητικότητα με χαμηλό προφίλ και πληθώρα εσωτερικών καινοτομιών όπως το προσθαφαιρούμενο πάνελ με ελαστικούς ιμάντες, πέραν των 4 θηκών που διαθέτει. Ο ιμάντας του είναι προσθαφαιρούμενος και παραλληλα είναι συμβατό με συστήματα MOLLE. Στα συν του bandicoot είναι ότι μπορεί να περαστεί σε μια ζώνη μέσης …..   Δείτε παρακάτω το βίντεο της εταιρείας Helikon Tex:

Δείτε περισσότερα προιόντα από το tactical corner εδώ

Source link