Φήμες το άδειασμα του ΚΕΜΧ στο Ναύπλιο – Τι πραγματικά συμβαίνει

0
20

ΚΕΜΧ ΝΑΥΠΛΙΟ

Φήμες είναι τελικά τα δημοσιεύματα που εδώ και δύο ημέρες μιλούν για άδειασμα του ΚΕΜΧ στο Ναύπλιο. Διαβάστε τι πραγματικά συμβαίνει.

Τις φήμες που θέλουν να αδειάζει το στρατόπεδο ΚΕΜΧ στο Ναύπλιο μέσα σε μια νύχτα, προκειμένου να μεταφερθούν εκεί πρόσφυγες διαψεύδουν πηγές από το Γενικό Επιτελείο Στρατού.

Σε αντίθεση μάλιστα με όσα γράφτηκαν όχι μόνο δεν αδειάζει το ΚΕΜΧ αλλά ανακαινίζονται 16 ξενώνες για στελέχη του ΣΞ, ενώ πρόκειται να μεταφερθεί εκεί και μία μονάδα επιστρατεύσεως.

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες του armynow.net για την ανακαίνιση των ξενώνων υπάρχει αυστηρό χρονοδιάγραμμα να είναι έτοιμοι μέχρι τα Χριστούγεννα, καθώς θα τους επιθεωρήσει ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς.

Οπότε τα δημοσιεύματα που μιλούσαν για άδειασμα του στρατοπέδου και φορτηγά που μετέφεραν πράγματα μέσα σε μία νύχτα, γιατί κλείνει, παραμένουν στη φαντασία των «συγγραφέων» τους.

Για του λόγου το αληθές μάλιστα, τοπική ιστοσελίδα argolikeseidhseis πραγματοποίησε αυτοψία στο χώρο όπου και διαπίστωσε ότι λειτουργεί όπως λειτουργούσε και όλοι βρίσκονται κανονικά στις θέσεις τους.

Source link