1η ΤΑΞΑΣ: Με δεκάδες πτήσεις και τον Νοέμβριο έσωσαν 27 ζωές – ΦΩΤΟ

0
43

Κοινωνική Προσφορά ΣΞ Νοεμβρίου 2018 Αεροδιακομιδές

Ιδιαίτερα σημαντική η συμβολή ελικοπτέρων της 1η ΤΑΞΑΣ τον Νοέμβριο με αποστολές αεροκομιδης, στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς του ΣΞ

 

Με δεκάδες αποστολές αεροκομιδης και αεροπυρόσβεσης των ελικοπτέρων της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού (1η ΤΑΞΑΣ), συνέδραμε ο Στρατός Ξηράς στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς και κατά τη διάρκεια του μηνός Νοεμβρίου 2018.

Η δράση της 1ης ΤΑΞΑΣ αποτυπώνεται και στον απολογισμό τον οποίο αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση το Γραφείο Τύπου του ΓΕΣ και αφορούν 18 αποστολές ημέρα και νύχτα, για την αεροδιακομιδή 27 ασθενών, από νησιά του κεντρικού και νοτιοανατολικού Αιγαίου, σε νοσοκομεία αστικών κέντρων.

Τα ελικόπτερα της Αεροπορίας Στρατού, παρέχουν σε καθημερινή βάση τις παραπάνω υπηρεσίες κοινωνικής προσφοράς, χωρίς να μειώνεται στο ελάχιστο η εμπλοκή τους στις καθημερινές πολλαπλές επιχειρησιακές τους δραστηριότητες (ασκήσεις, μεταφορά στρατευμάτων, επιτήρηση, αναγνωρίσεις, κ.λπ.).

Κοινωνική Προσφορά ΣΞ Νοεμβρίου 2018 ΑεροδιακομιδέςΚοινωνική Προσφορά ΣΞ Νοεμβρίου 2018 ΑεροδιακομιδέςΚοινωνική Προσφορά ΣΞ Νοεμβρίου 2018 ΑεροδιακομιδέςΚοινωνική Προσφορά ΣΞ Νοεμβρίου 2018 ΑεροδιακομιδέςΚοινωνική Προσφορά ΣΞ Νοεμβρίου 2018 Αεροδιακομιδές

 

 

Source link