414 ΣΝΕΝ – Αξιωματικοί Υγειονομικού εκπαιδεύονται στην αντιμετώπιση πολεμικών τραυμάτων – Commandos.gr

0
63

Στο 414 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Ειδικών Νοσημάτων (ΣΝΕΝ) στην Πεντέλη, πραγματοποιήθηκε διήμερο πρόγραμμα για την αντιμετώπιση του πολεμικού τραύματος. Το πρόγραμμα εφαρμόζεται για πρώτη φορά σε στελέχη Ενόπλων Δυνάμεων και είναι πιστοποιημένο από τον Εθνικό Οργανισμό Διασωστών των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και αναγνωρισμένο από το NATO, όπου εφαρμόζεται σε όλες τις συμμαχικές χώρες.

“Η εκπαίδευση για την φροντίδα του τραύματος, όσον αφορά το Υγειονομικό, είναι αναγκαία, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για ένα επιχειρησιακό περιβάλλον”. Ανθυπίατρος (ΥΙ) Ευάγγελος Καρμπαδάκης.

Σχετικά άρθρα

414 ΣΝΕΝTCCCΑμυντικά νέαΠρώτες βοήθειες πεδίου μάχηςΣτρατός ΞηράςΥγειονομικό (ΥΓ)ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της “Commandos.grς” και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Το άρθρο το βρήκαμε στην σελίδα proelasi.org